Mini Suites AS

En bolig for viltre sjeler

surfing, waves, sport-5628803.jpg

Er du en surfer, en vandrer, en klatrer? En med maur i blodet og konstant friskluftslengsel? En boltrer, en jeger, en sanker?

Hvis du er en av dem som mener at livet leves best utendørs, så vet du også at du ikke trenger så mye inneplass. Men den inneplassen du faktisk har må være funksjonell, fin og komfortabel, med plass til restitusjon, matlaging og hvile. 

Litt lagringsplass til en våtdrakt, et surfebrett, eller et par ski eller to, kanskje en ryggsekk, eller bare et par gode, inngåtte fjellstøvler. Et soverom med plass til søte drømmer om neste dags eventyr, neste dags fjelltopp, neste dags bølger. Et kjøkken med plass til å lage matpakker. En terrasse for solveggshvile etter en lang tur. Akkurat det du trenger, verken mer eller mindre. 

Mini Suites By Fiskarhedenvillan er fullverdige eneboliger på 30 kvadratmeter. En bolig og en livsstil hvor du kan skrelle vekk det overflødige, sitte igjen med essensen – og fortsatt ha det godt og komfortabelt. Tak over hodet og rom til et utforskende uteliv. Plass til færre ting og flere opplevelser. Energieffektivt og lavere klimaavtrykk. Få flater å rengjøre, få ting å rydde. Store vinduer med utsikt til naturen utenfor, for de dagene du vil bruke på å planlegge neste ekspedisjon, lang eller kort. 

Ikke all verdens boltreplass. Men boltre deg kan du gjøre ute. Det er jo det ute er til for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *